Trapézlemez és hullámpala szigetelés poliuretán habbal

A leggyakrabban előforduló problémát a hőszigetelés és vízszigetelés hiánya és a okozza a mezőgazdasági épületeknél. A purhab szigetelés áthidalja és javítja a trapézlemez és hullámpala hibáit. Megszűnik a beázás a trapézlemez és a hullámpala résein, illetve a rögzítő csavarok résein. A külső oldali hőszigetelés miatt nyáron a nap nem melegíti fel a trapézlemezt vagy a hullámpalát, ezáltal a purhab szigetelésnek köszönhetően megszűnnek a magas felületi hőmérsékletváltozások miatti dilatációs mozgások és repedések is. Megnő a tetőhéjzat szilárdsága. A purhab olyan mértékű merevítést eredményez, hogy a tetőfedés kényelmesen járhatóvá válik. Megszűnik a nagy szelek által letépet szélső hullámpalák és trapézlemezek okozta viharkárok.

A poliuretán hőszigetelés és víz szigetelés után a belső hőmérsékletek opimalizálódnak és megszűnnek a beázások, mellyel jelentős költségcsökkenést érhetünk el a fűtési vagy hűtési energia számlák kifizetésekor. Ezekért a tulajdonságaiért a purhab választása a trapézlemez és hullámpala szigetelés kivitelezésére akár a sertéstenyésztésben, baromfinevelésben vagy a fagyásra érzékeny termények tárolása esetén is előnyös a vállalkozás számára.

A kifújt felület elé nem kell előtét fal vagy hullámpala tető esetén álmennyezet, mivel a felület lépésálló és magasnyomással is tisztítható.

 

A purhab szigetelés paraméterei

  • A zárt cellás poliuretán hab sűrűsége 35kg/m3-es, nyomószilárdsága 150KPa
  • Hővezetési együtthatója: 0,023W/mK
  • Tűzvédelmi besorolás:a B2-es ÖNKIOLTÓ
  • Garancia zárt cellás szórt poliuretán hab: 10 év
Hullámpala szigetelés poliuretán habbal
Hullámpala tető szigetelés
Szórt purhab szigetelés
Hullámpala szigetelés purhabbal
Szórt poliuretán hab szigetelés
Trapézlemez szigetelés
Hullámpala szigetelés
Szórt poliuretán hab