Csarnokok szigetelése

A szórt poliuretán hab gyakorlatilag e téren a legkeresettebb szigetelőanyag, mivel a felület nagyságából adódóan más szigetelési forma rendkívül nehezen alkalmazható és költséges lenne. Lehet szó új épületről vagy régiről, a purhab szigetelés tökéletes megoldás, bármelyikről is legyen szó.

E szigetelési technológiával egyszerre megoldható az épület hő- és vízszigetelése is. Megszűnik a páralecsapódás, valamint megszűnnek a tetőszerkezet illesztési pontjainál és a rögzítő csavaroknál történő beázások. A létrehozott szigetelés egy olyan teljesen egybefüggő felületet alkot, amely minden csavarozást, rögzítő pontot, valamint a tető kisebb hibáit is kiküszöböli, illetve meg is szünteti azokat.

A szigetelés eredményeként optimalizálódik a hőmérséklet, megszűnnek a beázások valamint a szerkezet stabilitása is komoly mértékben megnő. A purhab csekély súlyának köszönhetően minimálisan terheli a tetőszerkezetet.

Ugyanakkor a hőszigetelő képessége is a duplája ugyanabban a vastagságban mint más táblás anyagoké.

Ha a kivitelezés megengedi akkor előtét falra vagy állmennyezetre sincs szükség mivel a Poliuretán lépésálló és még akár magasnyomással is tisztítható

A zárt cellás poliuretán hab sűrűsége 35kg/m3-es, nyomószilárdsága 150KPa

Hővezetési együtthatója: 0,023W/mK

Tűzvédelmi besorolása: B2-es ÖNKIOLTÓ

Garancia zárt cellás szórt poliuretán hab:10 év

Csarnokok szigetelése gyorsan purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése könnyen purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése olcsón purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése hatékonyan purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése precízen purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése toldásmentesen purhab szigeteléssel
Csarnokok szigetelése profi purhab szigeteléssel